Saturday, September 25, 2010

Perubahan: Untuk Duit Poket


Dengan berat hatinya, kini blog Animage:RE akan dipaparkan dalam Dual-Language [English-B.Melayu]. Perubahan ini agak berat bagi aku [yang malas  tak rajin sangat nak cari bahan] dan juga agak pelik bagi blog yang tak pernah dikunjungi orang.

Ini juga adalah kerana ingin mengikut syarat Google AdSense yang hanya mahukan blog dalam bahasa English sahaja. Sebab yang kedua adalah untuk meluaskan lagi blog ini ke persada antarabangsa.

Oh, lupa pula. Perubahan yang kedua ialah, blog ini tidak lagi menawarkan Download Links. Ini untuk mengikut syarat pengiklan dari J-List, PlayAsia dan lain-lain. Walau bagaimanapun, akaun Mediafire aku masih lagi wujud dan korang boleh akses /download fail dari situ, itu pun kalau korang dapat cari akaun tu.

Sekian Terima Kasih.

7 comments:

Anonymous said...

It's appropriate time to make a few plans for the longer term and it's time to be happy.

I've read this post and if I may just I wish to counsel
you few attention-grabbing things or tips.
Perhaps you could write next articles referring to this article.
I want to learn even more things about it!

Feel free to surf to my blog cialis bez recepty

Anonymous said...

I know this website offers quality dependent articles or
reviews and other information, is there any other site which provides these kinds of
data in quality?

Feel free to visit my weblog; paket herbalife

Anonymous said...

If your carried out your personal gadget can restart having ios four.Two.one firmware.
What do you all believe the iPad mini will consist of?
Launch cydia and add the subsequent repository: cydia.furiousmod.com.


Also visit my page :: cydia sources 4.2.1 ipod

Anonymous said...

What's up, yup this paragraph is really fastidious and I have learned lot of things from it on the
topic of blogging. thanks.

Look at my weblog: Monster Legends Hack

Anonymous said...

best electronic cigarette, electronic cigarettes, smokeless cigarettes, buy electronic cigarette, electronic cigarette, electronic cigarette

GameCodes said...


https://hacksiber121.tumblr.com/
https://www.instagram.com/hacksiber22/
https://disqus.com/by/rabiacon/
http://www.dailymotion.com/mac-games-hack
https://soundcloud.com/rabia-con

Lily thrower said...

Nice blog, Get working cheats for top games and also get cracks
Click here