Friday, November 12, 2010

Pre-modded Xbox 360 Slim in Malaysia


Last week, me and my big bro scanned the town of Kuching for new stuff. We stopped by a game shop and ask the 'tauke' a common question:
"Boss, whats the price of Xbox 360 Slim now?"

Minggu lepas, aku dan abangku pergi menjelajah sekitar Kuching mencari benda baru. Kami singgah di sebuah kedai game dan bertanya kepada tokey kedai tu satu soalan yang biasa didengar:
"Bos, berapa harga Xbox 360 Slim sekarang?"

For Kuching area, it still RM1400 something. Some shop sells it around RM1300. I didn't asked them if the console are modded or not, but the staff quickly told me that the console can't play pirated (backup) games yet. I told him:
"Isn't there's a new iXtreme update for Xbox360 slim?"
"What?" (the staff didn't know what iXtreme is)
"Modded Xbox360 slim is already available in US."
"......But the mod isn't here yet."
"How come?"
"I've check the internet, the mod is not yet available"


That's strange. I just told him that about modded Xbox360 slim in US. And that news is coming from the internet itself. The shop owner is Chinese, so I guess he's checking the site from Hongkong or China. That means we have to wait for someone in China to successfully modded the Xbox360 slim, and send the news to all the game shop in Malaysia, before we can enjoy the pirated games on Xbox360 slim.

We leave the shop after that, and my bro told me that he can get the modded Xbox360 slim from Lelong.com.my. Great. It's probably a US region console since Singapore region Xbox slim is not out yet. Who cares? Price are the same as the 'not modded' one, plus shipping and free 10 games. Yep, the new console will be heading my postbox next month. With the new Kinect motion controller, it's show-off time! PS3 and Wii are for losers.



Harganya masih sama untuk kawasan Kuching, dalam RM1400. Ada kedai yang jual dalam RM1300. Belum pun aku tanya konsol tu dah mod ke belum, pekadai tu dah cakap konsol baru takleh main game pirate. Aku tanya dia lagi:
"Xbox slim punya iXtreme kan dah keluar?"
"Haa?" (rupanya dia tak tau iXtreme tu apa)
"US punya Xbox sudah mod apa."
".......Tak tau la. Sini belum lagi."
"Apasal pulak?"
"Dalam website belum ada update lagi."
Aih. Website mana pulak yang dia baca ni? Sedangkan aku baca pasal modded Xbox slim tu kat dalam internet, takkan dia tak jumpa kot? Mungkin dia hanya cari dalam site dari Hongkong atau China sebab selalunya memang tokey kedai game akan refer situ dulu. Maknanya kita perlu tunggu seseorang dari China untuk hack Xbox slim, dan hantar berita ke seluruh kedai game di Malaysia sebelum kita dapat main game pirate dalam Xbox slim.


Kitorang pun keluar dari kedai game tu, lepas tu abang aku cakap dia dapat carik Xbox slim yang dah mod di Lelong.com.my. Kira bagus tu. Mungkin konsol US sebab Singapore punya belum keluar lagi. Pedulik hapa. Harga pun murah, sama dengan harga Xbox slim yang tak mod, tambah dengan 10 game dan penghantaran. Nampaknya aku akan memiliki Xbox slim ni bulan depan. Tambah pulak dengan motion controller Kinect tu, kalah le sesapa yang ada PS3 ngan Wii.

5 comments:

Mikeira said...

hmmmm rm1300 mcm itu harga nya

Anonymous said...

Hmm it appeаrs liκе yоur
blog аte my first сοmment (it
was еxtremely lοng) sо Ι guess
I'll just sum it up what I had written and say, I'm thοroughly enjoying your blоg.

I too am an aѕpirіng blog bloggеr but І'm still new to everything. Do you have any helpful hints for first-time blog writers? I'd genuinely aрρrecіatе it.


Mу blog poѕt: How to get bigger boobs naturally

Anonymous said...

Heу there exceptional blog! Dοeѕ runnіng a blοg liκe this requirе a large amοunt of worκ?

Ι have virtually no exρeгtise іn
сoding but Ӏ had been hoping to start my own blog in thе nеar future.
Аnyway, if you havе any recommendations or teсhnіques fог new
blog owneгs pleаse share. I knoω
this іs off topic nevertheleѕs I simply had to
aѕκ. Τhankѕ!

Look into my web sitе ... massage

Anonymous said...

Whats uρ thіs is κinda of off
topiс but ӏ was ωanting to
know if blogs uѕe WYSIWYG editors оr if you have to manually cοde with HTМL.
I'm starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

My web site ... Fathers Day Gift Baskets

yanmaneee said...

yeezy 700
lebron 14
michael kors factory outlet
hermes
cheap nfl jerseys china
jordan store
calvin klein outlet
coach outlet handbags
coach outlet store
yeezy boost 350 v2